УДАРОПОГЛЪЩАЩА КАУЧУКОВА НАСТИЛКА

Каучуковите подови настилки се предлагат в най-различни цветове и са изработени от синтетика – рециклирани гуми. Това е изключително трайна и устойчива на плъзгане подова настилка, която може да издържи на голяма тежест и голям трафик.

Каучуковите настилки са популярен избор за жилищни и търговски условия, включително – домашни и обществени спортни зали, детски площадки, конни щандове, мазета, фитнес центрове и много други. Те са известни със своите полезни качества, способности за поглъщане на шум и изолационни свойства. Каучуковата настилка е устойчива на петна и е трудно да се счупи или повреди. С толкова много опции за размер, дебелина, повърхност и цвят, гумираните подове са изключително разнообразни.

Каучуковите плочи имат следните характеристики:

Размер на плоча:  40 х 40 см, 50 х 50см, 100 х 100см.

Дебелина: 20мм, 25мм, 30мм, 40мм

Цвят: зелен, червен, черен, жълт,  син, сив 

 

Начин на монтаж:

   Каучуковите ударопоглъщащи настилки се монтират чрез залепване със специално двукомпонентно лепило върху предварително подготвена твърда гладка и равна основа (бетон, асфалт), което прави невъзможно преместването или открадването им. Те предпазват децата от нараняване при падане по време на игра. Цветовото им разнообразие и надеждността им ги правят много популярни. Продуктът е широко използван в спортни и тренировъчни центрове, детски градини, детски площадки и др. Характеризират се с устойчивост на високи температури, дъжд, слънце.