Саморазливна настилка за вашия басейн

Противохлъзгащата настилка от каучукови гранули може да се предвижда за открити и закрити басейни, както и зоните около тях. Системата “MultiOne” се предлага в три разновидности - “MultiOne – Е” i “MultiOne - CS”. Клиентът вече може да избира между двата варианта еднопластова саморазливна настилка в зависимост от своя проект и бюджет. Системата представлява хомогенна маса от слепени каучукови гранули, която се смесва на място и се излива върху вече подготвена равна и гладка бетонова повърхност.

 

Размер на EPDM гранулите: 1,0-3,5 мм.

Размер на SBR гранулите: 0,2-0,8мм/2,0-4,0мм.

Дебелина: по желание на клиента.

 

Цвят  “MultiOne – Е”: червен, жълт, бежов, слонова кост, кафяв, перлен, тъмно сив, лилав, светло сив, черен, 5 нюанса на зелено, 6 нюанса на синьо, оранжев, охра, розе.

Цвят “MultiOne - CS”: червен, зелен, оранжев, жълт, син, лилав, кафяв, черен.

 

Свойства на каучуковите настилки:
∙ Удароустойчивост;
∙ Еластичност и  издръжливост на високи натоварвания;
∙ Устойчивост на най-тежки климатични условия (студ, високи температури, влага);

∙ Противохлъзгащи

∙ Не замръзват
∙ Лесни за поддръжка.

  

Начин на монтаж:

Саморазливните каучукови настилки се полагат върху изпердашена до гладко армирана бетонова настилка с дебелина до 10 см. Ако няма твърда подложка, препоръчително е да се направи изкоп, в който да се насипе слой с минимална дълбочина от 150 мм чакъл с фракция 15-75 мм, върху който може да се излее саморазливната настилка. Площта, върху която е излята настилката трябва да бъде оградена - най-добре с предварително поставен бордюр, с тухли или с подобен материал. Дървеното ограждение също е подходящо, но в дългосрочен план създава проблеми при поддръжката.

Задължително е полагането да се извършва от специализирани бригади, тъй като за разлика от ударопоглъщаща настилка на плочи, които могат да се монтират и от обикновени работници, при полагането на саморазливната настилка е необходимо да се използва специална техника и технология.

 

Противохлъзгащата настилка от каучукови гранули може да се предвижда за открити и закрити басейни, както и зоните около тях. Тя е ударостойчива и противохлъзгаща, както и естетически приятна. Саморазливната настилка е идеалното решение за областите около вашия басейн. Чрез полагането на този вид настилка може да бъдете спокойни за вашата безопасност и на вашите гости.