РУЛОНА КАУЧУКОВА НАСТИЛКА

Рулоната каучукова настилка е чудесен избор както за интериорни, така и за екстериорни приложения. Каучуковото руло е лесен за монтаж и допринася за добър външен вид на пощението. Също така е отличен за напластяване (или като подложка) за области, които изискват устойчивост, звукопоглъщане. Всъщност рулоната каучукова настилка има голяма гъвкавост за много приложения. 100% рециклираната гумена настилка е произведена за дълготрайна употреба и също така служи като ефективен буфер срещу акустични вибрации.

Нехлъзгащата се повърхност е лесна за почистване и поддръжка и ще бъде вашето подово решение за много години напред. Тези екологични ролки от каучук са произведени от рециклирани гуми.

 

Характеристики:

-          Ролки от рециклирана гума;

-          Намалява шума и вибрациите;

-          Перфектен както за вътрешна, така и за външна употреба;

-          Изработен от 100% рециклиран каучук;

-          Осигурява отлично сцепление - дори когато е мокро;

-          Фабрично изрязани ръбове за улеснение при монтажа;

-          Издръжлив и естетически приятен;

Лесно почистване: Почистването на закрито включва метла, влажна гъба или прахосмукачка. За използване на открито е достатъчен маркуч за вода, вентилатор за листа или метла.

Може да положите каучуково руло във всяка фитнес зала, без значение от площта на помещението. Ролките могат лесно да бъдат подрязани, ако е необходимо или желано. Всяка ролка е произведена от хиляди каучукови гранули и предлага превъзходен комфорт и устойчивост на краката, за да смекчи удара от бягане, упражнения, ходене и изправяне. Каучуковото руло е безопасно за използване на закрито или на открито.