КАУЧУКОВИ ПЛОЧИ ЗА КОННИ БАЗИ

Ако сте в търсене на подова настилка за вашето стопанство или конна база, която да не надхвърля предварително зададения ви бюджет, да е с добри топлоизолационни свойства, да е с гладка повърхност, без приплъзване, лесна за поддържане и полагане, но същевременно изключително здрава и устойчива, то Заключващите се каучукови плочитип Пъзел 100х100см.са чудесна опция.

Заключващите се каучукови плочи тип Пъзел, предотвратяват често срещани проблеми, възникващи при другите подобни настилки с прави ръбове, като: отдръпване и надигане, разместване или демонтиране, когато се налага почистване на пода под тях.

 

Каучуковите плочи 100/100см., тип пъзел са изработени от SBR каучукови гранули в комбинация с висококачествено полиуретаново свързващо вещество. Плочите отговарят на най-високите технически параметри.

• Дебелина: За SBR плочи тип пъзел – 20мм, 25мм, 30мм, 40мм

• Цветове: черен,червен, зелен

 

Характеристики и предимства на настилката

-         Комфортна и безопасна – не натоварва  крайниците

-         Облекчава напрежението на гръбнака и крайниците на животните

-         Антибактериална и противогъбична

-         Издръжлива при всякакви метеорологични условия

-         Дълготрайна устойчивост при тежки натоварвания

-         Намалява разходите и времето за почистване

-         Бюджетна настилка

-         Лесен монтаж и демонтаж

 

 

Приложение:  

-         Боксове

-         Зони за къпане и подстригване

-         Зони за лечение

-         Коридори и хамбари

-         Ремаркетата за превоз на животните

 

Настилката от заключващите се каучукови плочи е отличен избор за  различни приложения в помещенията на конюшните и извън тях. В онези зони, където се получава замръзване и размразяване, конете се нуждаят от водоустойчива бариера, която този тип настилка ще осигури, като същевременно ще осигури и отлично сцепление. Нервните и непокорни коне са склонни да буйстват, да се търкалят и да ритат леките настилки в боксовете.